ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
12/9/2013
Γλυκό ποτηριού με γιαούρτι και γάλα ζαχαρούχο
Εύκολο επιδόρπιο γιαουρτιού!
Yλικά
1 πακέτο μπισκότα Mιράντα
500 γρ. γιαούρτι σακούλας
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 λεμόνια (χυμό και ξύσμα)
Eκτέλεση
Xτυπάμε το γιαούρτι και το γάλα με τον αβγοδάρτη.
Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα των λεμονιών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας 2 μπισκότα σε κάθε ποτήρι και προσθέτουμε 1-2 κουταλιές από τη λεμονάτη κρέμα.
Eπαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με στρώσεις από μπισκότα και κρέμα μέχρι να γεμίσουν τα ποτήρια.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες μέχρι να δέσει η κρέμα.
Σερβίρουμε με λευκά πουράκια, σαντιγί και κόκκινα ή πράσινα κερασάκια μαρασκίνο.
Συνταγή: Βασίλης Καλλίδης, Επιμέλεια- Food styling: Mime.com, Φωτογραφίες: Studio M.com/Λ.Μέντζος